top of page
TwentyTwelvePhotography-Jill-5.jpg
Jill -logo varianten-RGB-26.png
Word de bewuste leider die vanuit verbinding met zichzelf ambities nastreeft.

de tijd van over je grens heen gaan is voorbij

Jill -logo varianten-RGB-vorm-29.png

Je hebt alles graag netjes en op tijd af. Je werkt zonder zeuren in de avond nog twee uur door. Je bent onmisbaar in het team. Je weet hoe het met iedereen in je bedrijf gaat. Je doet vaak extra taken. Je sport, je kookt gezond en mediteert. Je bent een geweldige vriend(in). Je hebt hoge ambities en doelen en vandaag is de perfecte dag om daar de eerste stappen in te zetten.

Je wenst meer contact met jezelf, want ergens weet je dat er een gezondere manier is om zo ambitieus te zijn. Je wist niet waar je moest 
beginnen tot nu:

 

Volg het online programma 

leer perfectionisme als kracht inzetten!

Collage Art -A44.jpg

online programma

perfectionisme
als kracht

Collage Art -A44.jpg

online programma

perfectionisme
als kracht

online programma

Jill -logo varianten-RGB-vorm-30.png
wat maakt mijn werkwijze uniek?

psychologische wetenschappelijke achtergrond 

in combinatie met een holistische werkwijze

Over

mijn naam is Jill Besuijen

prestatiepsycholoog voor bewuste leiders

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat ik me vrijer, energieker en rustiger voel als ik bewust leef. Door dit bewustzijn voel ik me in lijn met mezelf: ik weet waar ik goed in ben, wat mijn overlevingsmechanisme is en wat ik spannend vind. En niet geheel onbelangrijk: ik ben me er ook bewust van geworden hoe ik daarmee om kan gaan.


Voordat ik zo met mezelf verbonden raakte, ging er natuurlijk een proces van zelfontwikkeling aan vooraf.

 

Toen ik 21 was overleed mijn moeder, dit life event zorgde ervoor dat ik er bewust voor gekozen heb om dichtbij mezelf te blijven. Ik richtte mijn aandacht niet langer op anderen, maar meer op mijzelf. Het voelt krachtig dat ik deze ervaring, die impact maakt op alle lagen van mijn zijn, kan meenemen in mijn werk en zo ambitieuze leiders kan bijstaan in het ontdekken van zichzelf. En daarbij vragen te beantwoorden zoals: Hoe kan ik in balans komen, hoe kom ik meer in contact met mezelf en hoe kan ik op een gezonde manier presteren en leiderschap uitdragen?

TwentyTwelvePhotography-Jill-9.jpg
TwentyTwelvePhotography-Jill-10.jpg

transparant en direct

mijn gevoeligheid en wijsheid is helpend in het contact

Tussen de regels door luisteren is mijn kracht. Ik ben transparant en direct, wat ervoor zorgt dat de essentie snel helder wordt. Mijn gevoeligheid en wijsheid is helpend in het contact, hierdoor kan ik ontrafelen en structuur bieden. Verder kan ik me enorm verwonderen over de kleinste dingen in het leven en zoek ik vaak naar (mini) avontuur :)

Ik heb pedagogische wetenschappen, klinische psychologie en sport- en prestatiepsychologie gestudeerd in Amsterdam. Daarna heb ik een intensieve coachopleiding afgerond. Op dit moment volg ik de opleiding systemisch werk. Verder ga ik zelf regelmatig naar een coach of therapeut om te blijven ontwikkelen en mijn expertise te verdiepen. Voor mij is naar mijzelf blijven kijken de basis om een goede psycholoog te zijn.

Door je te verbinden met jezelf kun je prestaties leveren in jouw werkleven, een stevige bewuste leider zijn, en op een gezonde manier je ambities nastreven. In mijn online programma’s en 1:1-trajecten neem ik je mee in jouw proces, om jou te laten ervaren dat ook jij dit kunt.

Let's connect!

Jill -logo varianten-RGB-26.png

Bas

Je bent een ‘tegenpool’ van mij, waar jij meer op de zachte en spirituele kant zit gaat mijn natuur richting zakelijk en hard. Dit heeft mij enorm geholpen omdat dit een ander perspectief gaf.

reviews

Jill -logo varianten-RGB-26.png

Dorien

Ik ervaar meer vertrouwen: in en op mezelf, voel dat het nu weer goed gaat, dat ik aan het roer sta, dat ik dus ook degene ben die dingen kan veranderen indien nodig.
Jill -logo varianten-RGB-26.png

Peggy

Ik leer nu meer van binnen naar buiten te leven. Mijn bewustzijn en vitaliteit zijn aanzienlijk vergroot. Ik begin weer te genieten van het leven.
1:1 traject
TwentyTwelvePhotography-Jill-21.jpg

exclusief 1:1 traject

live traject
voor bewuste leiders

In dit 1:1 traject gaan we niet alleen met elkaar in gesprek maar ga je ook ervaren: ademen, voelen, reflecteren en leren. Ik heb een holistische visie en maak gebruik van een mix aan oefeningen die gericht zijn op je mind, je lichaam, hart en je intuïtie. We werken samen afgestemd in het moment met wat er belangrijk is voor jou, en houden daarbij natuurlijk oog voor je doel of verlangen.

 

Mijn expertise ligt in bewustzijnsontwikkeling en prestatiepsychologie.

Jill -logo varianten-RGB-vorm-29.png

masterclasses

de podcast

over bewust presteren
en high performance

Als je bewust contact maakt met jezelf, zal je jouw unieke talent en kracht ontdekken. Daarmee kan je je ambities waarmaken en groei ervaren. Van binnen — naar buiten.

Ik heb pedagogische wetenschappen, klinische psychologie en sport- en.

Podcast omslag - Bewust Presteren.jpg
Lijn-bloem-Jilll.png
bottom of page