top of page
Jill -logo varianten-RGB-vorm-29.png

yes,

een krachtige tool

maak op een unieke manier kennis
met mijn werkwijze

In al mijn sessies, programma's, masterclasses en cursussen werk ik op afstemming, wat betekent dat ik werk met dat wat er nodig is in het moment. Daarbovenop heb ik een hele stevige basis in de wetenschap van de psychologie. In ons contact hou ik altijd rekening met het doel of het verlangen dat jij hebt en zullen we stilstaan bij wat er wel of niet voor je werkt.

Visualisaties en meditaties zijn bewezen effectieve methodes om o.a. je gedachten wat tot rust te brengen en je lijf meer te voelen. Het effect hiervan is het best als je dit weet te combineren met online lessen en/of persoonlijke sessies.

Weet dus dat dit een voorproefje is, en dat er in onze samenwerking natuurlijk nog veel meer tools langs gaan komen die bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Tot snel!

 

Liefs,

luister hier

Bas

Je bent een ‘tegenpool’ van mij, waar jij meer op de zachte en spirituele kant zit gaat mijn natuur richting zakelijk en hard. Dit heeft mij enorm geholpen omdat dit een ander perspectief gaf.

Dorien

Ik ervaar meer vertrouwen: in en op mezelf, voel dat het nu weer goed gaat, dat ik aan het roer sta, dat ik dus ook degene ben die dingen kan veranderen indien nodig.

Peggy

Ik leer nu meer van binnen naar buiten te leven. Mijn bewustzijn en vitaliteit zijn aanzienlijk vergroot. Ik begin weer te genieten van het leven.
bottom of page